Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

Областният управител Виктор Янев посрещна принцесата на Йордания – Нейно кралско височество Дана Фирас

В ролята на символичен домакин, губернаторът на област Кюстендил Виктор Янев посрещна принцесата на Йордания – Нейно кралско височество Дана Фирас. Принцесата посети един от най-значимите културни паметници в България, включен в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Рилския манастир „Св. Иван Рилски“. При посещението си тя бе придружена от министъра на туризма Николина Ангелкова.

продължава>

 

Само 1 ПТП в област Кюстендил в рамките на “Европейският ден без загинали на пътя“

Вчера - на 26-ти септември, отбелязахме “Европейският ден без загинали на пътя“, който се провежда по предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ. Тази година, денят беше отбелязан и с провеждането на полицейска операция “Едуард“, като в нея се включиха и доброволци от Българския червен кръст.

продължава>

 

Блъснаха 80-годишна жена пред поликлиниката в Дупница

Вчера при ПТП в Дупница е пострадала 80-годишна пешеходка, тя е била блъсната от ла.а „Алфа Ромео“, управляван от 63-годишен водач, на паркинг пред поликлиниката в града. 

продължава>

 

Изсекоха незаконно 221 дървета край с. Горановци

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на дървесина от района на с. Горановци.

продължава>

 

102 таблетки /дизайнерска дрога/ откриха в затвора в Бобов дол

Вчера в РУ Бобов дол е постъпил сигнал от служители на затвора, че в колет за изтърпяващ наказание, са открити 102 таблети/дизайнерска дрога/.

продължава>

 
Партньори