Начало
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Кюстендилски вести

Работодатели търсят работна ръка чрез Младежка трудова борса

На 22 Октомври 2020 г. от 11.00 ч. в голямата зала на Читалище ”Братство - 1869” – гр. Кюстендил ще се проведе Специализирана младежка трудова борса.
По време на събитието фирми от град Кюстендил ще представят пред търсещите работа лица дейността си и възможностите си за разкриване на работни места.
Срещата „лице в лице” между търсещите работа младежи и представителите на реалния сектор се организира от бюрото по труда в Кюстендил.
Източник:kustendil.info

 

Затягат контрола по спазването на епидемиологичните мерки в Кюстендил

Засилва се контролът по спазването на епидемиологичните мерки в Кюстендил, каза на брифинг кметът на града Петър Паунов.
Той посочи, че 30 процента от пробите за Кюстендил за коронавирус са положителни за последното денонощие и уточни, че от 11 взети проби, четири са с положителен резултат."Започва да се покачва броят на заразените и в нашия район и тревогите ни за това дали системата няма да бъде претоварена са сериозни", каза Паунов.

продължава>

 

ДФЗ започва прием по подмярка "COVID 3"

Кандидатстването е с проект през Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България 2020 /ИСУН/. Подмярка "COVID 3" е с бюджет над 7 млн. лева (7 321 096 лв.).
Допустими за подпомагане по нея са микро, малки или средни предприятия съгласно Закона за малките и средните предприятия, осъществяващи преработка на селскостопански продукти, включени в Приложение I към ДФЕС, или на памук, с изключение на рибни продукти, както и групи, и организации на производители, които осъществяват преработка, предлагане на пазара или развитие на селскостопански продукти.

продължава>

 

Стартира Международният конкурс за класическа китара, Кюстендил 2020!

На 22 октомври 2020 г. от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” ще бъде открит Двадесет и четвъртия Международен конкурс за класическа китара.
На 23 и 24 октомври е предвиден конкурса за различните възрастови групи. В различните дни са включени и рецитали на видни музиканти – доц. Росен Балкански и Квартет „Сезони”, доц. Росен Идеалов и Надежда Ценова, проф. Анатоли Кръстев и Румен Цанов и др.
Журито на конкурса е съставено от едни от най-утвърдените имена на китарното изкуство в България като д-р Милена Вълчева, д-р Столина Добрева, д-р Нели Недева и др.

продължава>

 
Партньори